top of page

Korte keten en plaatselijke dienstverlening benutten - vervolg

siskaw

Eigen productie


De appels van de kleine boomgaard rond de woonwagen, verzamelen we in de herfst en laten we in een plaatselijke perserij persen. Het sap wordt zonder enige toevoeging gepasteuriseerd en gebotteld. We geven het aan onze gasten bij het ontbijt en het staat ook op het lijstje waaruit onze gasten hun welkomstdrankje kunnen kiezen. In de zomermaanden kunnen we voor het fruityoghurtje van de gasten soms tijdelijk gebruik maken van frambozen, kersen en/of braambessen uit onze tuin.

Met klein fruit maken we ook jenever waarvan we iedere keer een klein flesje met een proeverijtje op de kamers en in de woonwagen als slaapmutsje aanbieden.

Tot slot maken we ook zelf confituur van divers fruit, naar gelang het lokale aanbod of wat buren ons ter beschikking stellen.


© Kris Struyf 2024


1 weergave0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Kommentare


Contacteer ons

B&B Au Bord de la Source

Rue Préal, 20

6997 Soy (Erezée)

info@auborddelasource.be

T: +32 (0) 478 67 14 53

Facebook aan de rand van de bron bis.jpg
instagram aan de rand van de bron bis.jpg.png
Welkom Velo.png
Hart-van-de-ardenne_blanc-jun.png
GDW.png
Ardenne_elements_vert-04.png

© 2024 door B&B Au Bord de la Source

logo rural project def_edited.jpg
bottom of page